About us

Partners

ConsensIQ is ontwikkeld door twee gerenommeerde bedrijven in de meetings & events branche: Dagvoorzitter.nl en PresentersWall.

Hun samenwerking brengt het beste van twee werelden bij elkaar: de experts op het gebied van interactie en betrokkenheid én de specialist op het vlak van event-technologie.

Dagvoorzitter.nl

Dagvoorzitter.nl is een wereldwijd vooraanstaand dagvoorzitter/gespreksleider bureau. Hun mensen modereren allerlei verschillende soort bijeenkomsten en leiden ieder jaar honderden evenementen.

Hun klanten zijn zeer te spreken over de manier van modereren; hoge betrokkenheid, interactief en volledig doelgericht.

Dagvoorzitter.nl gelooft dat een geweldige dagvoorzitter iedere bijeenkomst leuker, effectiever en zeker meer de moeite waard maakt. Door mensen werkelijk te betrekken en door de bijeenkomst om te buigen van spreker gestuurd naar deelnemer centraal, wordt leren intensiever en effectiever.

Eigenaren Jan-Jaap In der Maur en Hans Etman worden beschouwd als pioniers in het vak.

Met Dagvoorzitter.nl bieden ze persoonlijke coaching, zowel aan professionals als beginnende dagvoorzitters. Ze trainen groepen, zowel nationaal als internationaal.

Dagvoorzitter.nl ontving verschillende internationale awards voor dagvoorzitterschappen en interactie ontwerpen; European Best Event Awards, Eventex en Gouden Giraffe.


PresentersWall

PresentersWall is een wereldwijd opererend bedrijf in digital events. Met het team van creatieve ontwerpers en in-house developpers ontwikkelen ze unieke interactieve ervaringen voor duizenden events per jaar. Hun prijswinnende stem-tool wordt door vele klanten gebruikt, zoals Spotify, KLM en RTL.

Eén van de oprichters vanPresentersWall, Jerre Maas, is als professioneel moderator altijd op zoek naar nieuwe manieren om te interacteren met zijn publiek.